Nu ai īnca un cont? Creează!

  • Imagini de ecran

Regulament

I: Inregistrare si logare: 1. Inregistrarea pe   povesteanoastra.net se face prin completarea formularului aflat pe site.

 2. User-name-ul trebuie sa fie inteligibil (sa insemne ceva) user-name-urile haotice vor fi sterse. De asemenea este strict interzisa crearea de conturi cu user-name vulgar sau discriminatoriu.

3. Logarea in joc: Dupa ce completarea formularului a fost facuta, trebuie sa iti confirmi adresa de email, dupa care te poti loga in joc, incepandu-ti cariera de mafiot. Pentru a preveni spam-ul, nu poti trimite mesaje private celorlalti playeri, cu exceptia brigazii, decat dupa atingerea rangului de smecher.

4. Conturile duble / create pe aceeasi adresa IP: Daca joci cu un membru al familiei, coleg de scoala, de camin sau orice alta situatie care implica folosirea aceeasi adrese IP, trebuie sa informezi brigada inainte de crearea celui de al II-lea cont si sa astepti aprobarea contului. Daca totusi se intampla sa se creeze contul inainte de informarea brigazii, dar se recurge la instiintare in maximum 24 de ore, contul este considerat legal. Brigada are totusi dreptul sa faca anumite verificari prealabile, pentru a constata daca regulamentul este indeplinit de cei doi membri. Pentru a preveni ilegalitatile, este interzis sa donezi unui alt cont aflat pe aceeasi adresa ip.

5. Logarea de pe alt cont din joc: Parola este cheia catre propriul cont si nu se comunica nimanui. Daca un membru al jocului ofera altui membru parola, detinatorul contului este direct responsabil de ce se intampla cu contul lui, brigada nu isi asuma nici o obligatie in acest sens. De asemenea, daca un cont incalca orice paragraf din prezentul regulament, poate fi banat sau sters, in functie de gravitatea faptei, fara drept de interventie asupra deciziei, in baza conectarii altcuiva decat detinatorul contului.

II. Generalitati:

1. comunicarea pe chat-ul jocului: Orice player are dreptul sa foloseasca optiunea mini-chat. Se pot pune intrebari despre joc, se pot anunta reusitele, se pot discuta glume, probleme intampinate in joc, sau orice alte subiecte tinandu-se cont de urmatoarele restrictii:

A: Nu se folosesc cuvinte vulgare, discriminatorii sau badjocoritoare la adresa nimanui.

B: Nu se face reclama la alte jocuri similare.

C: Daca la un momentdat unul sau mai multi jucatori sunt deranjati de o discutie, aceasta se muta in privat.

D: Nu se raspunde rautacios, abuziv, calomnios la nici un subiect discutat pe chat. Incalcarea acestor reguli duce la ban de comunicare, de la 6 ore pana la permanent.

2. Comunicarea pe forum: Oricine poate deschide sau raspunde la orice subiect lansat deja in forumul jocului. Subiectele postate in categoria necorespunzatoare pot fi sterse, autorul fiind anuntat prin mesaj privat in joc. Mesajele vulgare, discriminatorii, sau care contin tenta de reclama se sterg, indiferent de categorie, fara informare prealabila. Postarea repetata de mesaje nepotrivite in forum, poate duce la ban de comunicare, de la 6 ore la 72   ore, amenda cu 5.000.000 ron si 50 credite.

3. Comunicarea in privat prin  optiunea de trimitere mesaj din toate profilurile jucatorilor: Aceasta este cea mai libera cale de comunicare. Aici poti spune orice, oricui tinand cont de cateva restrictii:

A: amenintarile, atacurile la persoana sunt interzise sau  reclama la alte jocuri / siteuri.

B: Santajul de orice tip nu se permite sub nici o forma. Brigada are acces la aceste mesaje, dar ne obligam sa nu intervenim decat in situatii extreme. Orice user poate bloca mesajele primite de la o anumita persoana in orice moment.

4: Schimbul de id-uri, numere de telefon sau alte date de contact: Schimbul de date personale este permis doar dupa cel putin 3 zile de activitate in joc si doar in privat cu aprobarea prealabila de catre proprietarul jocului. Daca dupa acest schimb de date, se constata favoruri, ilegalitati, abuzuri, membrii in cauza pot fi amendati sau banati.

5: Deciziile brigazii: Daca un membru ia o decizie aceasta nu poate fi atacata. Se poate incerca negocierea deciziei, cu acelasi membru al brigazii, sau cu proprietarul jocului in privat. Nici o decizie luata de un anumit membru al brigazii, nu va fi schimbata de catre alt membru decat daca se constata ilegalitati precum donatii unui singur membru, indiferent daca aceasta este in bani, credite sau orice alte beneficii; Favorizarea clara a unui player intr-un conflict cu unul sau mai multi membri atrage eliminarea din staf.  Membri brigazii nu au voie sa isi alimenteze propriile conturi cu bani, credite sau orice alt beneficiu, la clasamentul membrilor, participa doarultimele doua ranguri. pentru intrarea in brigada se vor urma instructiunile de pe pagina brigazii.

6: Bonusuri si concursuri: Orice membru al brigazii poate oferi bonusuri in bani, credite, munitie sau zile VIP daca acestea sunt oferite in egala masura tuturor playerilor, celor online sau membrilor VIP. De asemenea, orice membru al brigazii poate organiza concursuri din propria initiativa sau la propunerea oricarui jucator, premiile fiind comunicate inainte de inceperea concursului respectiv. Daca exista propuneri de concursuri acestea se discuta pe forumul jocului in sectiunea dedicata.

7: Stergerea contului: Orice cont din joc poate fi sters daca detinatorul solicita acest lucru proprietarului jocului. Odata solicitata stergerea contului, nu se poate deschide alt cont pe aceeasi adresa de e-mail la mai putin de  2 zile de la stergere. 8: Litigii:  Orice litigiu aparut intre jucatori se rezolva pe cale amiabila fara interventia brigazii sau cu asistenta unui membru al brigazii, in functie de situatie. In cazul nerezolvarii se poate impune ignorarea reciproca sau unilaterala in functie de caz, amenda sau chiar ban de comunicare.

9: Cumpararea de credite: Daca ai nevoie de mai multe credite, acestea se pot cumpara prin meniul din joc cu una din modalitatile de plata  afisate pe  site sau puteti trimite mesaj userului admin si  primiti mai mult credit si mult mai ieftin  de cat din sectiunea de cumparare credit. Creditele mai pot fi cumparate de la alti jucatori, folosind casa de actiuni, pretul cerut nu ne priveste. Ocazional se pot castiga credite la roata norocului, sau la unele concursuri organizate in joc. De asemenea poti primi premii in credite, pentru activitate sau pentru atingerea unor obiective din joc.

10. Crime: Poti face crime pentru misiuni sau obiective, dar ai interdictia de a ucide concetatenii tai sau pe donul altei tari.   Nerespectarea acestei prevederi, duce la amendarea contului atacatorului. Persoana ucisa, are dreptul sa solicite  donului tarii de resedinta un bonus de   50000000RON. si un maxim de 200 credit. Este de asemenea posibil, ca victima sa primeasca mai multi bani daca are o asigurare, conform sectiunii ASIGURARI din joc.
11. Un don nu poate ataca un alt don / ban 72 ore / stergerea contului.
12.  Atacul  intre jucatori este permis dar  cu conditia ca acest atac sa se produca in tara adversarului. Exmplu / dv calatoriti in  germania si   resedinta dumneavoastra  este in Romania  puteti sa atacati orice jucator din Germania, la randul lui acel  jucator  nu are voie sa va atace de cat in  Romania / tara de resedinta a dumneavoastra.
13.  Aveti obligatia sa    scrieti in profilul dumneavoastra   tara  in care     sunteti stabilit.
14. Dispozitii finale, rectificari, detalii: Prezentul regulament poate fi modificat sau completat la o data ulterioara, toti jucatorii fiind anuntati prin mesaj privat de sistem de schimbarile survenite, in momentul implementarii acestora. Prezentul regulament intra in vigoare din data publicarii 22 noiembrie 2015. Propuneri pentru modificare si completare se pot adresa pe forum sau prin mesaj privat trimis proprietarului la orice ora. Orice jucator care vine cu propuneri de imbunatatire poate primi un premiu in bani sau credite, daca propunerea lui devine parte integranta a regulamentului acestui joc.