Nu ai īnca un cont? Creează!

  • Imagini de ecran

Povestea

Mafia, orice om de rând se teme de ea. Aceste organizații criminale misterioase și foarte bine organizate bagă frica în fiecare cetățean care nu se supune legii. Era teribilă a Mafiei a început în Italia, pe insula Sicilia, la începutul anilor 1900. jafurile  armat, crima, trafic cu droguri, trafic cu arme și alte activități violente: acești tipi nu se opresc pentru nimic. Cu noua din zece cazuri criminale ce nu sunt vreodată elucidate, neîncrederea cetățenilor în guvern crește rapid.
Astăzi, ne regăsim în secolul 21 și Mafia este încă foarte activă atat în Italia dar şi în  ţările unde mafioţii au afaceri. în secolul trecut situația nu s-a îmbunătățit, de fapt a devenit mai rea. întreaga lume privește cum din ce în ce mai multe familii Mafiote apar pentru a creea mai multe crime, nu există nimeni să îi oprească. Mașini sunt furate, transporturi de valori sunt deturnate, civili sunt îngropați de catre  mafie, piata de droguri creste pe zi ce trece în fiecare saptamana, iar cei raniți umplu spitalele. Se va oprii vreodată?
Mafia sa raspandit din celebra Sicilie in america de sud, Albania, China, Romania, Rusia si in alte tari.
Drept un membru al Mafiei, ucizi pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și pentru a obține respectul celorlalte familii. Du treaba la final, dar fii încrezător și deștept în manevrarea situației. Mulți bărbați din Mafie fac greșeala de a-și cheltui averile pătate de sânge într-un mod mult prea evident. Asa sunt și arestați. De ce să-ți etalezi faima și averea când întreaga lume este plină de criminali interesați doar de aceste două lucruri? Pentru a supraviețui Mafiei trebuie să gandești totul dinainte, să nu ieși in evidență și să ataci în momentul potrivit. Acesta este singurul mod de a triumfa .
Bineînțeles, îți începi cariera în Mafie drept un începător pe propriile picioare și înconjurat de alți criminali neexperimentați. Omuciderea ar trebui să fie lăsată altora. De ce să-ți murdărești mâinile când altcineva o poate face pentru tine. în timp ce te ridici, vei caștiga mai mult respect și mai mulți bani, iar abilitățile de mânuire a armelor se vor îmbunătăți. între timp, stai retras și toți vor crede ca ești inofensiv. Nu uita: fi atent, de asemenea, la vecinii tăi, pot și ei să aparțină Mafiei.
Intra si tu in mafie pentru a fi chiar donul acesteia!