Nu ai īnca un cont? Creează!

  • Imagini de ecran

Manual pentru Gangsterswar.eu

Manual joc

Manual
Manual pentru Povesteanoastra.net.
Introducere
În acest joc browser vei călca pe urmele unui membru al Mafiei. Arătând puterea, câștigând respect și crescând în rang, vei deveni încet renumit și temut în lumea Mafiei infiintand o familie poti sa ai oameni tai.
Fii mai deștept decât duşmanii tăi și devino cel mai puternic Mafiot. La început îți va lua ceva timp până te vei obișnui. Dacă ai puțină experiență cu jocuri asemănătoare, îți va lua ceva timp până te vei obișnui cu aritificiile comerțului. Nu te îngrijora, doar prin simpla încercare a tuturor funcțiilor vei învăța rapid.
Fură mașini, comite crime (organizate), joacă la cazino.
după participarea la unele dintre aceste activități, te vei obișnui cu modul în care delictele sunt integrate în acest joc.

Putere:


În acest joc multe se bazează pe puterea ta. Rangul tău în clasamentul membrilor depinde de propria putere. Deții putere de atac și defensivă. Puterea de atac este, așa cum sugerează și numele, importantă pentru atacarea altor jucători. Puterea defensivă are rol în apărare în cazul unui atac din partea altui jucător.
Caștigi putere prin cumpărarea de obiecte precum arme, mașini, etc. De asemenea te poți antrena la sală sau la școala de box.
Puterea de box este necesară pentru a bate alți jucători în ring. Bineințeles, puterea ta de box face parte din puterea ta totală.
Energie Pentru un anumit număr de activități din acest joc, ai nevoie de energie. Începi cu 20 energie, care este refăcută automat: atât timp cât balansul de energie este sub 20 vei primi o energie la fiecare 10 minute sau la cât este setat de administrator în acel moment .
Membri VIP beneficiează de timpi reduși de completare (-30 secunde)! Astfel, este important să îți plănuiești acțiunile și să calculezi cum iti vei folosi energia. Ai nevoie de energie pentru următoarele opțiuni din joc:
Delicte, Crimă organizată, Fură mașini, Atacă, Clubul de box, Sala de sport, Roata norocului, Antrenează ochirea, Muncă, Produ droguri, Aeroport, Mafia Rusă, Pachete misterioase, Activitate si Jefuire transport bani.
Clasamente:
Aici este o lista a tuturor rangurilor posibile și a opțiunilor și posibilităților aferente. Poţi să creşti în rang comiţând diverse crime, jafuri, furt maşini şi prin completarea de misiuni zilnice. Rangurile în acest joc cresc mai greu şi puterea de atack şi de apărare nu are legătură cu rangul.
Nimic Toți jucătorii noi încep cu acest rang
Loozer La acest rang poți jefui un transport de bani si de la acest rang administratia iti va da 5 credit pe zi pentru rangul tau tot de la acest rang poti administra afaceri.
Smecher De la acest rang, îți poți folosi carnețelul De la acest rang poţi administra aeroportul.
Baietas La acest rang primești 500.000 RON bani în fiecare zi pentru prestigiul tău si 8 credit zilnic
Afacerist La acest rang poți lua puncte de respect de la alți jucători
Hot
Criminal
Asistent
Patron
Boss in cartier De la acest rang, îți poți ascunde statutul online si tot de la acest rang primesti 50000 gloante
Escroc La acest rang primești seiful gratuit
Asasin platit
Dealer
Cap
Nas
Nas legendar
Don al mafiei.
la atingerea acestui rang primesti: 7 milioane ron cash, 150 credit, renviere gratuita o singura data si 35000 gloante. Dupa atingerea fie carui nivel incepand de la don al mafiei nivel 1 primesti cu fie care nivel don al mafiei nivel 2 150 credit, 10000000 ron cash, 1 pct respect, 50000 gloante. Dupa atingerea Don al mafiei , progresul tău va continua prin nivele. În acel moment începi ca Don al mafiei la nivelul 1 și continui să crești până la infinit. Don al mafiei nivel 120 este si acesta posibil.
În bara de status îți poți vizualiza rangul prezent și progresul către rangul viitor. Această bara este updatată constant. Când această bară este plină vei crește cu un rang.
Câștiga bani reali
Există multe posibilități de a face bani. încă gasești acest lucru dificil? Lista urmatoare este o prezentare sumară a posibilităților:
participa la concursurile organizate de povesteanoastra.net, Înrolează noi jucători cand ai 8 referali activi primesti 5 euro în contul de paypal tot ce trebuie să faci este să dai un mesaj privat lui admin. La sfarsitul unei runde daca esti pe primul loc primesti urmatoarele 8 euro paypal si 1500 credit daca esti inregistrat in noua runda.
Cum sa faci bani in joc
Schimbă credite pentru bani în joc
fi activ facand activitate la sfarsitul saptamanii poti castiga credit, gloante ron cash.
Atacă
Prin atacarea altora poți câștiga bani în plus. După un atac de succes primești un procentaj din banii de buzunar ai victimei. Adversarul tău va pierde, de asemenea, puncte de viață. Există, totuși, un număr maxim de atacuri pe care le poți lansa. La 24 de ore, poți comite 100 atacuri asupra altor jucători și 10 atacuri asupra aceleași persoane. Cu cât tragi mai multe gloanțe, cu atât este șansa de reusita mai mare. Adversarul va pierde, de asemenea, mai multe puncte de viață făcând asta. Nu există o garantare de 100% că vei câștiga. 1 lucru este sigur, cu căt este mai mare puterea și rangul tău, cu atât ai mai multe șanse de a câștiga. Exista totuși câteva obstacole în a ataca. Lansarea unui atac te va costa ceva putere. Așa că, alege victimele cu atenție. Dacă pierzi un atac pe care l-ai lansat, vei pierde puncte de viata. Uneori nu vei putea ataca deloc pe cineva.
Acest lucru poate fi cauzat de următoarele lucruri: - Ești protejat - Victima ta este protejată - Victima ta este în vacanță - Ai comis deja 100 atacuri astăzi, sau ai atacat deja această persoană de 10 ori - Ești la munca - Ai ucis pe cineva în ultimele 30 minute și de aceea trebuie sa aștepti înainte de a acționa din nou Ucidere / moarte Un posibil deznodământ al unui atac este moartea. Dacă punctele de viață ala victimei tale ajung la 0, acest lucru înseamna că l-ai(ai) omorat(o). Bineînțeles, acest lucru este valabil de ambele părți. Dacă jucătorul ucis avea o licitație în curs, licitația va fi încheiată și banii returnați jucătorului cu cea mai mare sumă licitată.
Dacă mori vei pierde următoarele lucruri:
- Bani cash și în banca (dintre care 50% merg la soț/soție în cazul în care esti căsătorit, restul la cel care te-a ucis) -
Obiecte aflate în posesie (cazinouri, spitale, etc.)
Dacă omori pe cineva? Vei primi întreaga avere a victimei. In cazul în care victima ta era căsătorita, vei primi doar 50% din banii lui/ei cash și din banca.
Tip: Păstrează
banii in seif. Chiar și in cazul unui deces, banii sunt tot acolo. Creditele și conturile VIP, nu se vor pierde în cazul în care ești ucis, deci rămân în posesia ta Atât timp cât ești mort nu va fi posibil a continua jocul în mod normal. Poți doar să te loghezi, cumpăra credite, sau să te învii la oficiul de schimb. Poți, de asemenea, alege să restartezi jocul gratuit prin folosirea unei resetări totale, dar în cazul acesta vei pierde totul și va trebui să iei totul de la început. Odată ce ai cumpărat o înviere vei putea să joci din nou.
Dacă nu vrei să pierzi nimic în momentul în care eşti omorât poţi să îţi cumperi o asigurare de viaţă la care trebuie să plateşti o taxă în fie care saptamana.
Pentru a face distractiv pentru toată lumea, nu poți să continui la nesfarșit cu omorurile. Dupa ce ai ucis, trebuie să aștepți 30 minute inainte de a ataca din nou.
Opțiuni țară
Pot exista o multime de motive de a părăsii o țara și explora o alta. Victima vizată locuiește în alta țară sau dorești să achiziționezi un nou cazino. Sau doar cauți muniție mai ieftină? Unele țări au, de asemenea, diverse caracteristici.
Franța În Franța poți căuta pachete misterioase
Arabia Jucătorii deștepți pot câștiga mulți bani la bursa din Arabia.
China Din China poți aduce fraudulos chinezi în Europa
Italia În Italia, poți aduce Papei drogat pachete de XTC în schimbul banilor
Rusia În Rusia te poți lupta într-un bar cu membri ai mafiei Ruse o dată pe săptămână
România În România poți paria zilnic pe un meci de fotbal și căștiga astfel bani buni
Egipt În Egipt poți încerca să omori faraonul o dată pe săptămână. Dacă reusesti, vei primi o recompensă pe masură.
Pietre dorință Câteva date despre pietrele dorință:
- Cu o piatră dorință, poți, o dată pe săptămână să îți dorești ca Faraonul să moară și primești o recompensă frumoasă pentru asta - Pietrele dorință pot fi cumpărate de la oficiul de schimb - Pietrele dorință pot fi, de asemenea, găsite, dar unde? Asta este un secret, va trebui să cauți de unul singur! - O piatră dorință poate fi folosită să sari peste o misiune
Blackjack
Scopul jocului de blackjack este de a bate banca. Trebuie să încerci să ajungi cât mai aproape posibil de 21. Dacă treci peste înseamnă că ai pierdut. Dacă ai terminat cu mai puțin de 22 puncte în mână, dar ai mai mult decât dealerul, câștigi mâna. Juveții, damele și regii valorează 10 puncte. Cărțile de la 2 până la 10 au valoarea pe care o arată. Asul valoreaza ori 1 ori 11 puncte. Dacă ai terminat cu mai mult de 21 puncte în mana, dealerul câștigă.

Ruletă
La ruletă plasezi cipurile pe masă în zona specifica. Roata ruletei este numerotată între 0 și 36. Acestea sunt de asemenea alternativ colorate, 18 roșii, 18 negre. 0 este verde. Poți plasa cipuri pe mai multe zone specifice pentru a mări șansa și câștigurile. Apasă "start" pentru a învârti roata. Când roata s-a oprit din învartit, un număr câștigător (și culoarea) va fi arătat. Poți plasa cipuri pe roșu sau negru Dacă ai ghicit culoarea corectă câștigi dublu pariului. Poți, de asemenea, plasa cipuri pe par/impar sau pe zonele "0 la 18"/"19 la 36". în aceste cazuri, dacă ai ghicit corect, primești de 3 ori pariul: Prima duzină (1 la 12) A doua duzină (13 la 24) A treia duzină (25-36) Parierea pe un anumit număr îți aduce de 35 ori pariul. Dacă ai făcut o greseală și vrei sa corectezi? Poți da click pe reset și încerca din nou.

Poker
Pokerul este un joc în care plasezi pariuri în funcție de cărțile din mana ta. Aici este jucat Texas Hold 'em. Blindurile Înainte ca jocul să înceapă există câteva pariuri obligatorii ce trebuiesc făcute: blindurile. Cu Texas Hold 'em, un buton este folosit (butonu de dealer) pentru a arăta ce jucător este dealarul cărților în momentul de față. înainte de a putea fi împărțite cărțile, jucătorii din stânga dealerului trebuie să plaseze blindul mic și blindul mare (2x blindul mic). După asta, fiecare jucator primește 2 cărți cu fața în jos. Opțiuni de pariere Opțiunile pe care un jucator le are sunt: "fold", "check", "bet", "call" și "raise". Nu toate opțiunile sunt disponibile în toate rundele, depinde de acțiunile jucătorilor al caror rând a trecut. O opțiune care este mereu disponibilă este "fold", jucătorul renunță la cărțile lui/ei și nu mai joacă până ce runda se sfârșește. Dacă niciun jucător nu a pariat, un jucător poate da "check" (niciun pariu dar continuă jocul), sau să parieze chiar el. Dacă un jucator a plasat un pariu, jucătorii ce urmează trebuie sa folosească una din optiunile "call", "raise" sau "fold". Dacă un jucător folosește call, inseamna că el/ea joacă în continuare și egalează pariul plasat înainte de alt jucător. Dacă tu dai raise, înseamna că nu doar ai dat call la pariul plasat, dar ai și crescut pariul cu un alt pariul al tău. Pre Flop Dacă toți jucătorii și-au primit cărțile, au oportunitatea de a da call sau raise la blindul mare. Pot, de asemenea, sa aleagă "fold". Jucătorul ce urmează dupa big blind trebuie să acționeze primul. Dacă el/ea dă call, el/ea trebuie să egaleze big blindul. Acest proces pre flop continuă până când toți jucătorii activi au pariat aceeași sumă. Flopul Flop înseamnă că 3 cărți au fost puse cu fața în sus pe masă. Aceste cărți pot fi folosite de toți jucătorii care joacă în această rundă. Primul care îi este permis să actioneze este jucătorul din stânga dealerului. Opțiunile pe care jucătorii le au sunt aceleași ca la Pre Flop. Totuși, dacă nimeni nu a plasat înca un pariu, ai opțiunea "check". Turn Când toți jucătorii activi au pariat aceeași sumă în Flop, urmează să fie pusa a 4-a carte pe masa numită Turn. Aceasta este a 4-a carte disponibilă tuturor jucătorilor încă activi. După cartea Turn, mai are loc încă o rundă de pariere în același mod ca cea din timpul Flopului. River Când toți membrii activi au pariat aceeași sumă în Turn, a cincea și carte finală este pusă pe masă. în același mod ca înainte: jucătorul din stânga dealerului începe runda de pariere. Ultima fază Când toți jucătorii activi au pariat aceeași sumă în River, toate cărțile sunt aratăte. Folosind un maxim de 5 cărți, jucătorul care face cea mai buna mână câștigă. Combinații de poker În poker, următoarele combinații sunt posibile, aranjate de la cea mai bună la cea mai proastă, dar de la cea mai proastă la cea mai buna în probabilitate. Chintă Royală 5 cărți de aceeași culoare în ordine, cu Asul cea mai mare carte A♠ K♠ Q♠ J♠ 10♠ Chinta de culoare 5 cărți de aceeași culoare în ordine consecutivă Q♦ J♦ 10♦ 9♦ 8♦ Careu 4 cărți de același rang 4♣ 4♦ 4♥ 4♠ 9♥ Full 3 cărți de același fel combinate cu o pereche 8♣ 8♦ 8♠ K♥ K♠ Culoare 5 cărți de aceeași culoare K♠ J♠ 8♠ 4♠ 3♠ Chintă 5 cărți în ordine consecutivă, în orice combinație de culori. Atenție: Asul poate avea valoare cea mai mare (peste K) sau cea mai mică (sub 2) 5♦ 4♥ 3♠ 2♦ A♦ 3 de același fel 3 cărți de același fel 7♣ 7♥ 7♠ K♦ 2♠ Două perechi 2x2 cărți de același rang (perechile trebuie să fie diferite) A♣ A♦ 8♥ 8♠ Q♠ O pereche 2 cărți de același rang 9♥ 9♠ A♣ J♠ 4♥ Carte mare Cea mai mare carte câștigă, unde 2 este cea mai mică și Asul este cea mai mare A♦ 10♦ 9♠ 5♣ 4♣ Dacă mai mult de un jucător se bate pentru Pot după ce runda finală de pariere s-a încheiat, cărțile sunt arătate. Pentru a câștiga Potul, jucătorii trebuie să arate întreaga mână, chiar dacă doar o parte este suficientă pentru a câștiga. Dacă 2 (sau mai mulți) jucători au avut aceeasi combinație, jucătorul cu cartea cea mai mare câștigă conform regulamentului: ◾ Dacă 2 (sau mai mulți) jucători au doar o carte mare (fără combinație), cartea cea mai mare câștigă. Dacă această carte mare este aceeași pentru amandoi (sau mai mulți), atunci a doua carte mare ca valoare se ia în considerare. ◾ Dacă amândoi (sau mai mulți) au cate o pereche, perechea cea mai mare câștigă. Dacă sunt egali, atunci restul carților sunt luate în considerare în funcție de regula cărții mari. ◾ Dacă amândoi (sau mai mulți) au două perechi, perechea cea mai mare câștigă. Dacă se afla la egalitate, a doua pereche ca marime câștigă. Dacă și de această dată sunt egali, atunci cea mai mare a. ◾ Dacă amândoi (sau mai multi) au 3 de același fel sau Full, cel mai mare trio de cărți câștigă. Dacă se afla la egalitate, atunci perechea cea mai mare câștigă (doar la Full), sau cea mai mare a patra/cincea car. ◾ Dacă amândoi (sau mai mulți) au culoare sau chintă, cartea cea mare câștigă. Dacă această carte este egală, atunci a doua carte ca valoare se ia în considerare. Excepție: Asul în 5 4 3 2 As. ◾ Dacă amândoi (sau mai mulți) au Careu, cel mai mare careu câștigă. Dacă este egal, a cincea carte câștigă. În general, această regulă este actuală: cea mai buna mână din 5 carți câștigă Potul.
Transfer de credit:
Acum aveti optiunea sa vindeti credit in schimbul la bani in joc ,prostituate sau orice alt lucru doriti la casa de actiuni.
Roata norocului doar membri VIP pot juca la roata norocului la roata norocului poti castiga bani cash, energie, credit.
Donatie de bani: daca doriti sa donati bani administratiei pentru a putea cumpara si alte optiuni o puteti face prin intermediul paypal sau prin intermediul numarului de telefon - reteaua telecom.
Daca donati bani administratiei minim 3 eur primiti urmatoarele: 5000 credit, 50000 putere de atack si aparare energie plus alte beneficii - bonusurile primite in joc depind de suma donata. Pentru a putea dona scrieti un mesaj privat la userul admin.
Administrare tara:
ca si in lumea reala fie care tara/oras are capul ei adica nasul nasul sau cum vreti sa ii ziceti dumneavoastra este cel care controleaza un oras in treg sau o tara. Dupa ce va inregistrati in joc trebuie sa va alegeti o tara in care doriti sa locuiti, in acea tara va puteti dezvolta, creste in rang, face afaceri si infiinta o familie noua daca in acea tara numai este o alta familie. Dupa ce va alegeti o tara unde doriti sa locuiti aveti si un lider donul acelei tari cum imi dau seama care este donul unei tari? va puteti da seama prin putere, respect si mai ales scrie in profilul jucatorului exmplu Cristian este donul tarii Italia sau va puteti uita pe pagina brigazii acolo vor aparea donii. cum pot ajunge si eu don? puteti ajunge don prin 3 metode: 1 sa il omorati pe donul tarii respective de 5 ori 2 sa aveti mai mult credit , mai multi bani, mai multa putere si mai ales rang mai mare ca actualul don. 3 daca donul unei tari numai intra pe joc timp de 2 saptamani automat administratia este nevoita sa aleaga un alt don, doar ca atunci se va alege noul don sa fie ales prin vot de locuitorii din tara respectiva.
atentie! Cine va concura pentru don va fi ales de administratie in functie de activitate pe joc, bani, credit, putere respect.
Cum se alege donul unei tari?
donul unei tari este ales de administratie cand indeplineste toate cerintele: minim 400000000 ron in contul bancar, minim 1000credit si, minim 60000 putere de atac si rangul de smecher.
atentie! In momentul cand afost ales donul administratia ii va opri taxa de: 200 credit si 50000000ron.
Tari:
daca vrei sa pleci din tara in care ai ales sa locuiesti si calatoresti in alta tara atunci poti fi ucis de oamenii donului respectivei tari in care te afli sau iti va cere o taxa pentru a nu pleca cu picioarele inainte. Atentie donul nu are voie sa isi omoare oamenii din propria ţară prin urmare daca isi omoara locuitorii va fi scos de administratie din functie si se va alege un nou don. Pentru a nu incalca nicio regula va rugam sa cititi regulamentul jocului. Pentru orice problema/intrebare va rugam sa ne contactati prin formularul de contact sau la user admin.
Activitate: Cine este online seara cand va intra un admin online va primi urmatoarele: 200 credit, 10000000 ron cash.
Acest manual afost scris de admin si nu este un regulament este doar o forma care să vă ajute sa va acomodaţi cu jocul pentru a nu intampina probleme, banare, stergere cont, resetare va rugam sa cititi regulamentul jocului inainte de a va apuca sa jucati. Daca nu sunteti lamurit cu privinta la o sectiune din joc, regula, instructiune sau nu va descurcati va rugam sa scrieti un mesaj la user: admin de pe joc.